Sport & Tourism Promotion organiseert sinds 2015 sportevenementen in België. Actief in triatlon, parcours en hardlopen, de oprichters zijn sportprofessionals maar ook XTERRA-atleten. Door deel te nemen aan verschillende wedstrijden over de hele wereld, denken we te weten wat triatleten nodig hebben en wat ze zoeken door ons in te schrijven voor een van onze evenementen. Onze wil is om van elke deelnemer geen race maar een unieke ervaring te maken.

Hier zijn enkele aftermovies van evenementen die we hebben georganiseerd, zie alleen!

ONZE EVENEMENTEN

Xterra Belgium is een internationaal evenement dat bestaat uit 3 wedstrijden verspreid over twee dagen in Namen: het enduro trail, de Xterra Sprint en de Xterra Full. Zo kan iedereen iets voor zichzelf vinden. Een unieke kans om de Citadel van Namen te ontdekken via een race op maat!

www.xterra-belgium.be

De Ironlakes is de enige triatlon over de hele afstand in België en vindt plaats in het Lacs de l’Eau d’Heure. Op de agenda? Een grote sportieve uitdaging in een van de meest prestigieuze kaderleden van België!

www.ironlakes.be

Het Relais Wallon is een feestelijke estafetteloop van 2,5 km in het park van de Amée in Namen. Wilt u na een dagje werk komen genieten met vrienden, collega’s of familie?

Het Artes stierengevecht is een nachtwedstrijd van 5 of 10 km toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau (inclusief kinderen)! Een 100% vlakke en 100% snelle baan.

www.corrida-andenne.be

Sport & Tourism Promotion !

De Maredsous Christmas Night Trail is een nachtwedstrijd in het hart van de natuur die u langs de heuvelachtige, landelijke en beboste paden van de Molignée vallei voert.

www.trail.maredsous.be

De Internationale Triatlon van de Haute Meuse, op korte en lange afstand, vindt plaats in de prachtige regio Namen-Dinant op de site van Anhée. De Maasvallei heeft alle kenmerken om deze triatlon tot een must te maken: prachtige landschappen, een meer dan merkbaar hoogteverschil en mooie dorpjes om over te steken.

www.triathlon-international-haute-meuse.com

De route van Lumeçons laat u ‘s nachts de citadel van Namen en omgeving ontdekken via een route van 8, 17 of 25 km !

www.traildeslumecons.be

Xterra Luxemburg is een internationaal evenement dat plaatsvindt in de prachtige stad Rosport in Luxemburg. Iedereen kan iets vinden wat bij hem of haar past, want er worden in twee dagen tijd 6 verschillende evenementen georganiseerd….. Waarom zou je deze stad niet ontdekken via een race die voor jou ontworpen is?

www.xterra-luxembourg.lu

ONZE PARTNERS

Dankzij een nauwe samenwerking met onze partners slagen we erin om onze evenementen onvergetelijke momenten voor u te maken.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit complementaire en gepassioneerde profielen….. Het is dankzij hen dat wij u unieke ervaringen kunnen aanbieden!

Florian Badoux

Event Manager

Denis Detinne

Développement & Finance

Angèlique Paquet

Responsable Logistique & Compatiblité

Isabelle Lecharlier

Ressources humaines

Vincent Roelands

Sponsoring

CONTACT ONS

Als u meer wilt weten over Sport & amp; Toeristische promotie of als u met ons wilt samenwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

SPORT & TOURIM PROMOTION

JOIN US